Παναθηναϊκός: Μετά από τρία χρόνια ξανά 3αρα στην ΑΕΚ – Το… ορόσημο του Βαγιαννίδη (pics, vids)
Ο Παναθηναϊκός μετά από τρία χρόνια κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ, σε μια βραδιά... ορόσημο για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΑΕΚ με σκορ 3-1 στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πλέον η 2η θέση που οδηγεί στην 2η προκριματική φάση του Champions League είναι ανοικτή για όλους. Έπειτα και από την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 2-1 στην Τούμπα.
Οι «πράσινοι» κέρδισαν τους «κιτρινόμαυρους» με τρία γκολ διαφορά έπειτα από τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, το «Τριφύλλι» είχε επικρατήσει 3-0 στις 27 Φεβρουαρίου 2022 με γκολ των Αϊτόρ (18’), Παλάσιος (18’) και Ιωαννίδη (29’). Οι τρεις νίκες που μεσολάβησαν για το «τριφύλλι» μέχρι τη χθεσινή ήταν όλες με ένα γκολ διαφορά.
Επίσης, με αυτή την νίκη συνδυάστηκε και ένα ορόσημο για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, καθώς έφτασε τις 100 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό.
Ο 23χρονος δεξιός μπακ, που είχε κάνει ντεμπούτο στις 5 Δεκεμβρίου του 2019 στο Κύπελλο απέναντι στην Παναχαϊκή, μετρά πλέον 67 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, 11 στο Κύπελλο και 22 στην Ευρώπη.
Το «milestone του Βαγιαννίδη στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
A milestone for Giorgos ☘️#PAOFC #Panathinaikos pic.twitter.com/Rtd3VUCJcU
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 6, 2025
Σε αυτές τις 100 συμμετοχές μετρά 3 γκολ και 3 ασίστ, με κορυφαία του στιγμή το γκολ νίκης στον περσινό τελικό Κυπέλλου με τον Άρη στο 90+3 των καθυστερήσεων του παιχνιδιού.
😮💨#Panathinaikos #PAOFC #slgr #StoiximanSuperLeague #PAOAEK #GB32 pic.twitter.com/NsxkD3dHLq
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 6, 2025
Μάλιστα, ο Σέρβος έφτασε τα 11 γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και μοιράζεται την κορυφή των σκόρερ της ομάδας του μαζί με Τετέ και Φώτη Ιωαννίδη.
- Κυκλοφορούν την Παρασκευή (13/2) τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
- Δεν ενοχλεί τόσο ο αποκλεισμός, όσο η αδυναμία
- Καταγγέλει τον Ηλιόπουλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Νιλικίνα – Ποιοι μένουν εκτός από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ιτούδης: «Ο Χέιζ-Ντέιβις δούλεψε πολύ για να φτάσει εκεί που βρίσκεται»
- Το top-10 των υψηλότερων συμβολαίων στην Ευρωλίγκα μετά την επιστροφή του Χέιζ-Ντέιβις (vids)
- Πολυαθλητικός σημαίνει…
- H ΔΟΕ απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Ουκρανό με το κράνος με τις εικόνες νεκρών αθλητών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442