Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι η Κίνα «πανικοβλήθηκε», και έκανε λάθος χειρισμούς μετά τα αντίμετρα που ανακοίνωσε σήμερα (4/4) το Πεκίνο στους νέους σαρωτικούς δασμούς που επέβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος αυτή την εβδομάδα.
Νωρίτερα σήμερα το κινεζικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει πρόσθετους δασμούς 34% σε όλα τα αμερικανικά προϊόντα από τις 10 Απριλίου, απαντώντας έτσι στους νέους δασμούς της αμερικανικής κυβέρνησης.
Το Πεκίνο επίσης ανακοίνωσε ελέγχους στις εξαγωγές κάποιων κατηγοριών σπανίων γαιών στις ΗΠΑ, με ισχύ από σήμερα καθώς επίσης ότι προσθέτει αρκετές αμερικανικές οντότητες σε κατάλογο ελέγχου εξαγωγών και ότι χαρακτηρίζει άλλες ως «μη αξιόπιστες».
«Η Κίνα το χειρίστηκε λάθος, πανικοβλήθηκε – το μόνο πράγμα που δεν έχει περιθώριο να κάνει», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Truth Social.
Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε επίσης και τα τελευταία στοιχεία για την αγορά εργασίας των ΗΠΑ, κάνοντας λόγο για «Σπουδαία νούμερα, πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο. Δουλεύει ήδη. Κρατήστε γερά, δεν γίνεται να χάσουμε», έγραψε.
Παράλληλα, ο Τραμπ ξεκαθάρισε ότι ότι «δεν θα αλλάξει ποτέ τις πολιτικές του».
«Προς τους πολλούς επενδυτές που έρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες για να επενδύσουν τεράστια χρηματικά ποσά, να ξέρετε ότι δεν θα αλλάξω ποτέ την πολιτική μου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γίνετε πλούσιοι, πιο πλούσιοι από ποτέ!», έγραψε.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας