Τρίποντο και στο -3 η Λεβερκούζεν. Οι Ασπιρίνες επικράτησαν εντός έδρας της Μπόχουμ με 3-1 για την 27η αγωνιστική της Bundesliga και μείωσαν στους τρεις πόντους τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερν, που υποδέχεται αύριο (29/3) την Ζενκτ Πάουλι.
Γκαρσία στο 20’, Μπονιφάς στο 60’ και Αντλί στο 87’ τα γκολ για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Μια ακόμα καλή εμφάνιση από τον Μασούρα, που ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να πάει κάποιον βαθμό στην «Μπάι Αρένα».
Μετά το αποψινό αποτέλεσμα, η Μπόχουμ παρέμεινε στην 16η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την 15η Ζενκτ Πάουλι και την απευθείας παραμονή στην Bundesliga.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 20’ με σουτ του Αλέις Γκαρσία από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 26’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Πάσλακ. Ο Μασούρας βγήκε απέναντι από τον πορτιέρο της Λεβερκούζεν και σούταρε, αλλά ο Χραντέρτσκι απέκρουσε. Ο Πάσλακ πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 60’ η Λεβερκούζεν έκανε το 2-1 με τον Μπονιφάς. Μετά από εκτέλεση του Αλέις Γκαρσία, ο Χινκαπιέ γύρισε στον Μπονιφάς και αυτός νίκησε τον Χορν για το 2-1 των γηπεδούχων. Στο 87’ οι Ασπιρίνες «κλείδωσαν» το τρίποντο με πλασέ του Αντλί.
Αυτή είναι η ανανεωμένη λίστα με τα κορυφαία συμβόλαια της Ευρωλίγκας, μετά τη συμφωνία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του Αμερικανού στην Ευρώπη.
Μέσα Φλεβάρη και ο Ολυμπιακός έπιασε πρώτα τους 340 τίτλους και έπειτα εξασφάλισε μια ακόμη παρουσία σε οκτάδα κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με 6/8 ενεργά τμήματα στην Ευρώπη...
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Bad Bunny, από τα courts του τένις μέχρι τη σκηνή του Super Bowl, μιλούν την ίδια γλώσσα: αυτή της επιτυχίας, της επιρροής και της νέας εποχής