Ο Ολυμπιακός, ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός οργανισμός της Ευρώπης γιορτάζει 100 χρόνια ζωής, γιορτάζει 100 χρόνια τρισένδοξης θρυλικής ιστορίας.
Η 10η Μαρτίου 1925, ημέρα ίδρυσης του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς είναι σημείο αναφοράς για εκατομμύρια οπαδούς των «ερυθρόλευκων» σ’ όλο τον κόσμο και στο διάβα αυτών των 100 χρόνων, γράφτηκαν θρίαμβοι σαν παραμύθια.
Ο Ολυμπιακός ζει μοναδικές στιγμές, ο κόσμος του πανηγυρίζει απίστευτες επιτυχίες με αποκορύφωμα βεβαίως την κατάκτηση του Conference League τον Μάιο του 2024.
Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας του Ολυμπιακού, μ’ ένα συλλεκτικό καθημερινό τετρασέλιδο, για δέκα εβδομάδες.
Από την Δευτέρα και καθημερινά στα ΝΕΑ «ξεδιπλώνεται» το μεγαλείο 100 χρόνων ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.
Πρόσωπα και ιστορίες σε ερυθρόλευκο φόντο, συνθέτουν ένα μοναδικό «σκηνικό» αποθέωσης για τον γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού, για τον μεγάλο Ολυμπιακό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.