Γιουβέντους – Ίντερ 1-0: Πήρε το ντέρμπι με Κονσεϊσάο
Σε ένα ντέρμπι με πολλές ευκαιρίες, η Γιουβέντους πήρε νίκη τετράδας με 1-0 κόντρα στην Ίντερ χάρη σε γκολ του Κονσεϊσάο.
Ασπρόμαυρο βάφτηκε το «Derby d’Italia»! Με ένα γκολ του Κονσεϊσάο η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Ίντερ στο Τορίνο για την 25η αγωνιστική της Serie A και έπιασε τετράδα. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή μετά την τρίτη σερί απώλεια της Νάπολι.
Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ήταν στο 19′ όταν Ντι Γκρεγκόριο απέκρουσε το γυριστό του Ταρεμί και στη συνέχεια ο Ντάμφρις αστόχησε από κοντά με κεφαλιά. Τρία λεπτά μετά ο Ζόμερ με διπλή επέμβαση σε Γκονζάλεθ και Κονσεϊσάο κράτησε το μηδέν, όπως έκανε και στο 32′ σε σουτ του Κολό Μουανί. Από γύρισμα του Ντάμφρις στο 35′ ο Λαουτάρο πλάσαρε άουτ αμαρκάριστος και στο 44′ ο Ντάμφρις είχε δοκάρι με σουτ.
Στο 49ο λεπτό ο Ζόμερ απέκρουσε την κεφαλιά του Βέιγκα και στο 69′ η Ίντερ είχε νέο δοκάρι σε προσπάθεια του Ντάμφρις. Τελικά στο 74ο λεπτό ο Κολό Μουανί έκανε τρομερή ενέργεια μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Κονσεϊσάο που από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Ντάμφρις έσωσε πάνω στη γραμμή σε σουτ του Κοουπμάινερς και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα (59’ Καμπιάζο), Γκάτι, Γουεά, ΜακΚένι, Κοουπμάινερς, Τουράμ (77’ Λοκατέλι), Βέιγκα, Γκονθάλεθ, Κονσεϊσάο (81’ Γιλντίζ), Κολό Μουανί
Ίντερ: Ζόμερ, Ατσέρμπι, Ντάμφρις, Ντιμάρκο (62’ Ζαλέβσκι), Παβάρ, Μπαζτόνι (62’ Τουράμ), Μχιταριάν (80’ Ζιελίνσκι), Τσαλχάνογλου (80’ Κορέα), Μπαρέλα, Ταρεμί (62’ Κάρλος Αουγούστο), Λαουτάρο Μαρτίνες.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 14/02
Μπολόνια-Τορίνο 3-2
Σάββατο 15/02
Αταλάντα-Κάλιαρι 0-0
Λάτσιο-Νάπολι 2-2
Μίλαν-Βερόνα 1-0
Κυριακή 16/02
Φιορεντίνα-Κόμο 0-2
Μόντσα-Λέτσε 0-0
Ουντινέζε-Έμπολι 3-0
Πάρμα-Ρόμα 0-1
Γιουβέντους-Ίντερ 1-0
Δευτέρα 17/02
Τζένοα-Βενέτσια (21:45)
Η βαθμολογία:

Η επόμενη 26η αγωνιστική:
Παρασκευή 21/02
Λέτσε-Ουντινέζε (21.45)
Σάββατο 22/02
Βενέτσια-Λάτσιο (16.00)
Πάρμα-Μπολόνια (16.00)
Τορίνο-Μίλαν (19.00)
Ίντερ-Τζένοα (21.45)
Κυριακή 23/02
Κόμο-Νάπολι (13.30)
Βερόνα-Φιορεντίνα (16.00)
Έμπολι-Αταλάντα (19.00)
Κάλιαρι-Γιουβέντους (21.45)
Δευτέρα 24/02
Ρόμα-Μόντσα (21.45)
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
- «Κοντά στην Μπόρνμουθ o Μανδάς» (pic)
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League! (vid)
- Ο Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Τι είπε για Μόρις, Φαλ και ΜακΚίσικ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)





































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442