Η θέση του ΠΑΟΚ για τον Ηλιόπουλο και τα επεισόδια στο πάρκινγκ – Τα έχει όλα ο παρατηρητής
Τι λέει ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Μάριο Ηλιόπουλο, τα επεισόδια στο πάρκινγκ, τον παίκτη που έβρισε τον Λουτσέσκου, αλλά και για όσα ισχυρίζεται η ΑΕΚ
Όπως αναφέρει διευκρινιστικά για την παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου στ’ αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Ο Ηλιόπουλος ζήτησε και οι παρατηρητές με ενημέρωσαν με τη λήξη ότι θα ήθελε να μιλήσει στον Λουτσέσκου, με την αίσθηση οτι θα ήθελε να κατευνάσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο προηγούμενο ματς. Τους απάντησα (και όλα είναι γραμμένα στις εκθέσεις) ότι θα αφήσω 5 λεπτά να ηρεμήσει ο προπονητής και μετά θα τον ρωτήσω αν δέχεται».
Και συνεχίζει: «Ένα λεπτό μετά και πριν μπω καν στα αποδυτήριά μας και μακριά από αυτά βλέπω τον Ηλιόπουλο να έρχεται και του λέω με σαφήνεια ότι δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή, να περιμένει. Δεύτερη φορά του λέω να μην έρθει στα αποδυτήρια. Τρίτη έξω ακριβώς από τα αποδυτήρια του λέω να μην μπει. Μπαίνει ενώ τον έχω πλάτη και τον σπρώχνω προς τα έξω κι εκείνη την ώρα βγαίνει ο Λουτσέσκου από το γραφείο του. Σήκωσε το δάχτυλο ο Ηλιόπουλος και απωθήθηκε απ όλους άγαρμπα. Εξαφανίστηκε μετά. Οι παρατηρητές τα έχουν γράψει όλα έτσι όπως έγιναν».
Ο ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου και Περέιρα
Για την αιτίαση από την πλευρά των γηπεδούχων πως υπήρξε-αν πρόκληση-εις από τον προπονητή της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου σχολίασε: «Δεν υπάρχει το παραμικρό σε έκθεση ή βίντεο για πρόκληση του Ραζβάν που να δικαιολογεί τα παραπάνω» και συνέχισε ως εξής: «Ο Περέιρα έχει βρίσει στα μούτρα τον Λουτσέσκου σε άσχετη φάση με τη μπάλα να βγαίνει πλάγιο στο 69′ της αναμέτρησης. Απρόκλητα και προκλητικά. Δεν τιμωρήθηκε».
Κι ολοκληρώνει με αναφορά στο επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την αποχώρηση της αποστολής: «Το ”επεισόδιο” στο πάρκινγκ χρησιμοποιείται για να χαμηλώσει το θέμα Ηλιόπουλου. Κακώς άφησαν την ομάδα σε αναμονή και κακώς υπήρχε κόσμος με χειρονομίες στο πούλμαν μιας ομάδας που ήδη ”έβραζε” από τα προηγούμενα. Έληξε σε δευτερόλεπτα».
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia