Το Δ.Σ. της Stoiximan Super League πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/12) με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά και αλλαγές σε αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής.
Όπως έγινε γνωστό από τη Super League, η αναμέτρηση της Athens Kallithea με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16/12 στις 20:30 αντί για την Κυριακή 15/12, ενώ η ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου θα κάνει σέντρα στις 19:00 αντί για τις 17:00.
Η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:
«Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, οι ακόλουθοι αγώνες θα διεξαχθούν ως εξής:
Ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 15.12.2024 στις 19:00 (αντί για 17:00).
Ο αγώνας ATHENS KALLITHEA – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16.12.2024 στις 20:30 (αντί για Κυριακή 15/12)».
Το πρόγραμμα της Super League από την 17η μέχρι και την 26η αγωνιστική
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ