«Wednesday»: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν- Η φωτογραφία που μαρτυρά την τρομακτική συνέχεια
Μια φωτογραφία της Τζένα Ορτέγκα μαρτυρά ότι η σειρά «Wednesday» αλλάζει χαρακτήρα.
Η παραγωγή του «Wednesday» ολοκληρώθηκε πρόσφατα με τους fan της σειράς του Netflix να μετρούν αντίστροφα τις μέρες μέχρι την κυκλοφορία των νέων επεισοδίων, τα οποία δύστυχώς για τους θαυμαστές θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος.
Παρόλη την υπομονή και την αγωνία των ακολούθων της οικογένειας Addams, μια νέα φωτογραφία της Τζένα Ορτέγκα στον ρόλο της ομώνυμης έφηβης, Wednesday, δόθηκε στη δημοσιότητα.
Netflix revealed a new photo of Jenna Ortega‘s Wednesday after production wrapped on Season 2, which is set to premiere in 2025. pic.twitter.com/t4PbnnKdj7
— IGN (@IGN) December 4, 2024
Τι περιμένουμε να δούμε
Αν και δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την πλοκή της 2ης σεζόν, η πρωταγωνίστρια Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, που υποδύεται τη Morticia Addams, πρόσφατα υποσχέθηκε ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι «μεγαλύτερη και πιο διεστραμμένη από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε». Η Ορτέγκα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τα νέα επεισόδια θα τείνουν περισσότερο στο είδος του τρόμου, σε αντίθεση με την εφηβική ρομαντική ιστορία που επικεντρώθηκε η πρώτη σεζόν.
Πριν από μια εβδομάδα, η Ζέτα-Τζόουνς γιόρτασε την επιστροφή στο σπίτι της μέσω Instagram μετά από μήνες παραγωγής που εργαζόταν στη σειρά του Τιμ Μπάρτον.
«Μετά από επτά μήνες απουσίας από τον μικρό μου, ο σκύλος μου ο Τέιλορ ήταν το καλύτερο δώρο επιστροφής. Ω ναι, γιατί 7 μήνες… Την Τετάρτη γύριζα τη 2η σεζόν του Wednesday!!!», έγραψε.
Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Άλφρεντ Γκαφ και Μάιλς Μίλαρ και ακολουθεί την Wednesday Addams (Ορτέγκα) στην Ακαδημία Nevermore, όπου μαθαίνει να κυριαρχεί στις πνευματικές της ικανότητες. Στην 1η σεζόν, εξιχνιάζει μια σειρά δολοφονιών που συνδέεται με τη συνάντηση των γονιών της Μορτίσια και Γκόμεζ (Λούις Γκουζμάν) στο σχολείο 15 χρόνια νωρίτερα.
Η 2η σεζόν θα ρίξει περισσότερο φως στη σχέση μητέρας και κόρης της Wednesday και της Morticia και θα παρουσιαστούν νέα μέλη της οικογένειας.
Επίσης, πρόσφατα αναφέρθηκε ότι η Lady Gaga εντάχθηκε στο καστ της επιτυχημένης σειράς.
Ένα spinoff που θα επεκτείνει τον κόσμο της Wednesday με επίκεντρο τον θείο Φέστερ (τον οποίο στην 1η σεζόν υποδυόταν ο guest star Φρεντ Άρμισεν) βρίσκεται στα σκαριά από το Netflix και την MGM Television.
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- Δύο συλλήψεις για τη σχεδιαζόμενη επίθεση με χειροβομβίδα στην Αττική – Αναζητείται 27χρονος
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Πειραιάς: Αυξημένη η επιβατική κίνηση – Πάνω από 100 αναχωρήσεις πλοίων
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Πρωτοποριακή έρευνα δίνει ελπίδες για θεραπεία της ιδιοπαθούς πνευμονικής ίνωσης – Τι είναι ο υποδοχέας TLR5
- Συναγερμός στα Χανιά: Εξαφανίστηκε 75χρονη με άνοια πηγαίνοντας προς την εκκλησία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)










![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442