Επικίνδυνες εξόδους για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό περιλαμβάνει η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Σάββατο τον Βόλο στο ματς που ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου.
Στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ ο Παναθηναϊκός με εξαιρετικά κακή εμφάνιση ηττήθηκε από την Παρτίζαν προβληματίζοντας για ακόμα μια φορά με την απόδοσή του, κυρίως στην άμυνα.
Εναν πολύτιμο βαθμό πήρε χθες ο Ολυμπιακός από το συγκλονιστικό ντέρμπι με την Φενερμπαχτσε για το Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ.
Αν οι διαιτητές το επέτρεπαν, ενδεχομένως έφτανε και στους δυο βαθμούς της νίκης. Το τελικό 2-3 σετ τον κρατάει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Στα εθνικά κύπελλα της Ευρώπης, η Λάτσιο σόκαρε την πρωτοπόρο της Σέριε Α, Νάπολι, αποκλείοντάς την από την οκτάδα.
Στην Ισπανία η Ατλέτικο τα χρειάστηκε από ομάδα τέταρτης κατηγορίας, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να αποβάλλεται.
Αγώνες πρωταθλήματος είχαμε στην Αγγλία με αποτελέσματα που άλλαξαν την κατάσταση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα και οι οπαδοί του τριφυλλιού «βράζουν» στα social media, με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Ράφα Μπενίτεθ και... παίκτες να είναι στο... επίκεντρο.