Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει, το Σάββατο (9/11), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.
Το απόγευμα στις 17:30 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ολλανδική Ντονκ Γκούντα, την οποία υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με στόχο το «δύο στα δύο».
*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
Εισιτήρια: olympiacossfp.gr | Ticketmaster
«Επικίνδυνο ματς, αναμένουμε μια μεγάλη μάχη»
Δηλώσεις:
Δημήτρης Κραβαρίτης: «Το ματς του Σαββάτου είναι ένα ματς Champions League. Αυτό και μόνο δείχνει ότι το επίπεδο δυσκολίας θα είναι υψηλό. Θα είναι επικίνδυνο ματς και χρειάζεται προσοχή. Παίζουμε με μία ομάδα με πέντε χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια. Δηλαδή με μια ομάδα που έχει πέντε διεθνείς Ολυμπιονίκες, πέντε Ολλανδέζες που επέστρεψαν στην Ολλανδία και ενίσχυσαν την Ντονκ. Πρέπει να είμαστε αρκετά σοβαροί και συγκεντρωμένοι, από την αρχή ως το τέλος, για να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Ο δρόμος είναι μακρύς, όμως τα ματς στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίζουμε. Από ‘κει και πέρα, βήμα-βήμα, να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Χριστίνα Σιούτη: «Ο αυριανός αγώνας με την Ντονκ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι ανανεωμένη, έχοντας εντάξει σημαντικές προσθήκες στο δυναμικό της. Εμείς, παρόλα αυτά, είμαστε έτοιμες, σίγουρες και αποφασισμένες για τη νίκη. Αύριο, παίζουμε στην έδρα μας και θεωρώ, ότι έχουμε άλλη δυναμική αγωνιζόμενες στο Παπαστράτειο. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League. Οπότε, αναμένουμε μια μεγάλη μάχη και ένα υψηλού επιπέδου θέαμα. Ευελπιστώ, να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας μία μεγάλη νίκη».
Τα Play Off δημιουργούν μία συνθήκη για τον Παναθηναϊκό, που δεν πρέπει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη ο Ράφα Μπενίτεθ και να «φτιάξει» ευνοϊκές προϋποθέσεις για την επόμενη σεζόν.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μάνταλο, με τον άσο της Ένωσης να στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στον γιό του για την αγάπη προς την ομάδα.