Ο Πολάκης φαβορί στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης
Τι δείχνουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης για τον περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Πρώτος ο Παύλος Πολάκης εάν ο κ. Κασσελάκης δεν είναι υποψήφιος
Ο Παύλος Πολάκης θα εκλεγόταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές του κόμματος, εάν ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προκύπτει από τα ευρήματα δημοσκόπησης της MRB.
Ειδικότερα, για την περίπτωση που ο κ. Κασσελάκης δεν είναι υποψήφιος, ο κ. Πολάκης είναι πρώτος με 26,9% και ο κ. Φάμελλος δεύτερος με 23,4 %. Αυτό απάντησε το «δυνητικό κοινό ΣΥΡΙΖΑ».
Όσον αφορά σε ερωτηθέντες που «μάλλον» ή «σίγουρα» θα ψηφίσουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί διαμορφώνουν ένα 26,6% για τον κ. Πολάκη, ένα 22,6% για τον κ. Φάμελλο και ένα 14,5% για τον κ. Γκλέτσο.
Εάν ο κ. Κασσελάκης είναι υποψήφιος, τότε τα δεδομένα αλλάζουν, με τον ίδιο να προπορεύεται. Συγκεκριμένα, για την περίπτωση που ο κ. Κασσελάκης είναι υποψήφιος, ο ίδιος είναι πρώτος με 28,3%, ο κ. Φάμελλος δεύτερος με 23,5 % και ο κ. Πολάκης τρίτος με 19,1%. Αυτό απάντησε το «δυνητικό κοινό ΣΥΡΙΖΑ».
Όσον αφορά σε ερωτηθέντες που «μάλλον» ή «σίγουρα» θα ψηφίσουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί διαμορφώνουν ένα 32,6% για τον κ. Κασσελάκη, ένα 24,9% για τον κ. Φάμελλο και ένα 17,1% για τον κ. Πολάκης.
Ακολουθεί η κατανομή ψηφοφόρων στους υπολοίπους στην περίπτωση που ο κ. Κασσελάκης δεν είναι υποψήφιος.
Υποψηφιότητες για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταθέσει ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελος, ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Νικόλας Φαραντούρης. Οι υποψηφιότητες θα πάνε από την ΚΟΕΣ προς έγκριση στο Συνέδριο που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 8-10 Νοεμβρίου.
Υπενθυμίζεται πως η Κεντρική Επιτροπή, στη συνεδρίαση της 5ης Οκτωβρίου απέκλεισε τον Στέφανο Κασσελάκη από την εσωκομματική διαδικασία, με τον ίδιο να μην αναγνωρίζει την απόφαση και να παραπέμπει στο συνέδριο του κόμματος. Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι «υποψήφιοι πρόεδροι θα υπάρξουν μόνο στο Συνέδριο».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας