Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει μαθητή του 2ου Γενικού Λυκείου Βούλας να καταφθάνει στο σχολείο με άμαξα ενόψει των εκλογών του 15μελούς.
Όπως θα δείτε στα πλάνα ο νεαρός μαθητής με αέρα νικητή και ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα, πλησιάζει το σχολείο με την άμαξα που τη σέρνουν δύο άλογα.
Μόλις τον αντικρίζουν οι συμμαθητές του, ξεσπούν σε χειροκροτήματα και παράλληλα όλοι τους καταγράφουν το πρωτοφανές σκηνικό με τα κινητά τους. Παράλληλα, εκείνος κατεβαίνει από την άμαξα, πηδάει τα κιγκλιδώματα και βρίσκεται ανάμεσά τους.
Όπως αναφέρεται στα σχόλια, ο μαθητής προέβη σε αυτήν την ξεχωριστή είσοδο με σκοπό να μαζέψει ψήφους και να βγει πρόεδρος του 15μελούς, όπως και έγινε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας