Ιωάννινα: Τη Δευτέρα απολογείται ο 38χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη θεία του
Ο δράστης του εγκλήματος στα Ιωάννινα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας
Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα 19 Αυγούστου πήρε ο 38χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη θεία του στο χωριό Περίβλεπτος, στα Ιωάννινα.
Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.
Δεν έχει εξακριβωθεί το κίνητρο του δράστη
Σύμφωνα με τη δικογραφία δεν έχει εξακριβωθεί το κίνητρο που οδήγησε τον άντρα να πυροβολήσει την θεία του.
Το όπλο που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε δεξαμενή νερού που το είχε πετάξει μετά την πράξη του.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το epirusonline.gr, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 38χρονος έπεφτε σε αντιφάσεις μέχρι που ομολόγησε το έγκλημά του. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι η θεία του του μιλούσε πολλές φορές με προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο παρότι την βοηθούσε συνέχεια. Αυτό συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, του έθιξε τον ανδρισμό του και εκείνος πάνω στα νεύρα του την πυροβόλησε θανάσιμα.
Ο 38χρονος, που ήταν αυτός που κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας ότι την εντόπισε νεκρή, φαίνεται ότι κατά διαστήματα ζούσε μαζί της στο ίδιο σπίτι. Όλοι στο χωριό έπεσαν από τα σύννεφα όταν ο δράστης ομολόγησε καθώς ήταν ένα από τα ελάχιστα συγγενικά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας που τη βοηθούσε από όταν επέστρεψε από την Αθήνα.
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442