Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Κώστας Αντετοκούνμπο – Ο Σπανούλης αποφασίζει τη συμμετοχή του
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, όμως ο Βασίλης Σπανούλης θα αποφασίσει αν τελικά τον πάρει μαζί του στη Γαλλία.
Η Εθνική Ελλάδος προετοιμάζεται ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Την Κυριακή (21/7) θα αναχωρήσει από τη χώρα μας με προορισμό το Βελιγράδι όπου και θα δώσει το τελευταίο της φιλικό πριν μετακινηθεί στη Γαλλία τη φάση των ομίλων.
Ο Βασίλης Σπανούλης θα κληθεί να αποφασίσει ποια θα είναι η τελική 12άδα που θα ταξιδέψει, με το μοναδικό ερωτηματικό να ακούει στο όνομα, Κώστας Αντετοκούνμπο.
Ο διεθνής σέντερ ξεπέρασε την κάκωση που είχε υποστεί στον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα, ωστόσο το πρόβλημα που υπάρχει είναι πως ήταν εκτός προπονήσεων όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό.
Αύριο Σάββατο (20/7) ο Σπανούλης θα κληθεί να πάρει μια απόφαση. Τον αν διατηρήσει τον Αντετοκούνμπο στη 12άδα ή θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του από κάποιον άλλον ψηλό, όπως πχ. ο Γιάννης Κουζέλογλου.
Τα δεδομένα για το πότε είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρ που αναβλήθηκε και τι ισχύει με τον κανονισμό σχετικά με το ποιοι παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όταν το ματς γίνει.
Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας εκατοντάδες αφίσες Ομπράντοβιτς προσήλθαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα.