Ασταμάτητη σε όλα τα μεταγραφικά της μέτωπα η ΑΕΚ. Το πρωί του Σαββάτου (06/07) ο «δικέφαλος» ενημέρωσε πως επήλθε οριστική συμφωνία με τον Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταγραφής και να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών για τα προκριματικά του Europa Conference League.
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η μεταγραφή του Περέιρα στην ΑΕΚ.
Ο Περέιρα αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί να συνεισφέρει τόσο ως εσωτερικός μέσος, όσο και ως δεξιός εξτρέμ. Ο 33χρονος ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στην Ουντινέζε (έχοντας παίξει εκεί και το διάστημα 2011-2015).
Με την ιταλική ομάδα μετράει συνολικά 227 συμμετοχές (καταγράφοντας 27 γκολ και 37 ασίστ), ενώ το 2016 πωλήθηκε έναντι 17 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους (όπου πραγματοποίησε 68 εμφανίσεις, με 6 γκολ και 5 ασίστ).
Το 2020 έκανε νέα μεταγραφή στην Premier League για λογαριασμό της Γουότφορντ έναντι 9 εκατ. ευρώ (όπου έπαιξε 115 φορές, μετρώντας 18 γκολ και 8 ασίστ), ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Αργεντινής, έχοντας να επιδείξει 19 συμμετοχές και 2 γκολ.
Ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ στη νέα αγωνιστική σεζόν.
Οι παίκτες της Σενεγάλης έφυγαν για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας ενός πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Μαρόκο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, με τον διαιτητή να αντιδρά με… επικό τρόπο.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.