Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το Περιστέρι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μετά τη λήξη του μικρού τελικού όπου η ομάδα του κατάλαβε την τρίτη θέση στην Basket League.
Ο Έλληνας τεχνικός είχε τονίσει πως αποχωρεί από τον σύλλογο και ήδη δεν ήταν λίγες οι ομάδες της Euroleague που φάνηκε να τον… πολιορκούν για να καθίσει στον πάγκο τους από τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η υπόθεση όμως παίρνει άλλη τροπή, αφού υπάρχει έντονη φημολογία ότι το πλάνο άλλαξε το αφεντικό της ΚΑΕ, ο Φίλιππος Κότσης, αποφάσισε να μην πορευτεί τελικά με χαμηλότερο μπάτζετ την επόμενη χρονιά, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.
Πλέον μένει να δούμε τι θα συμβεί. Αν δηλαδή ο Βασίλης Σπανούλης αποφασίσει να μείνει στο Περιστέρι και να συνεχίσει το έργο του, ή αν θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πιθανόν στον πάγκο κάποιας ομάδας της Euroleague.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».