Tέλος στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην Ισπανία για πρόταση που έκανε η Κάντιθ στον Άρη για την απόκτηση του Λορέν Μορόν έβαλε ο ίδιος ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας μιλώντας στο «Radio Marca».
Ο Μάνουελ Βιθκάινο ξεκαθάρισε πως η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν έχει κατατεθεί καμία προσφορά για κείνον και δεν γνωρίζει από που προκύπτουν τέτοιες ειδήσεις.
Μάλιστα συνέχισε και ανέφερε πως σε περίπτωση που μελλοντικά ενδιαφερθούν για κείνον, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, γνωρίζουν πως η κίνηση αυτή θα είναι ακριβή.
Τι δήλωσε ο Βιθκάινο
«Δεν ξέρω από που προκύπτει ότι εμείς κάναμε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μορόν. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν υπάρχει καμία προσφορά… Αν είναι να γίνει κάποια προσφορά μελλοντικά, ξέρουμε ήδη ότι η τιμή του παίκτη θα είναι αρκετά υψηλή», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ισπανικής ομάδας.
Να σημειώσουμε πως σε ανάλογη διάψευση προχώρησε πρόσφατα και ο ίδιος ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan Superleague, Λορέν Μορόν τονίζοντας πως μέχρι στιγμής ακούει μόνο φήμες.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί