Mετά από δύο γεμάτες σεζόν με τον Παναθηναϊκό, ο Μπερνάρ αποχώρησε από την Ελλάδα και επέστρεψε στην πατρίδα του, τη Βραζιλία, έχοντας συμφωνήσει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο.
Μάλιστα, οι οπαδοί της ομάδας του επιφύλασσαν μία συγκλονιστική υποδοχή, αφού έστησαν ολόκληρο… πάρτι έτσι ώστε να καλωσορίσουν τον 31χρονο μεσοεπιθετικό στην πατρίδα του μετά από 11 ολόκληρα στα γήπεδα της Ευρώπης και της Ασίας.
Ο ίδιος ο πρώην «πράσινος» φάνηκε να το διασκεδάζει και με το παραπάνω, ενώ εξέφρασε τη συγκίνησή του για τα όσα συνέβησαν μέσω social media με ένα σύντομο μήνυμα. «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω, ήταν πολλά περισσότερα από όσα περίμενα και φανταζόμουν. Σας ευχαριστώ όλους και όλες… Ας ξαναγράψουμε αυτή την ιστορία μαζί», έγραψε συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.
Φυσικά, η υποδοχή αυτή δεν είναι τυχαία, αφού ο Μπερνάρ αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Ατλέτικο Μινέιρο, στην οποία άρχισε να παίζει από τα 14 του χρόνια. Στην ανδρική ομάδα έκανε στην πρώτη του θητεία 100 εμφανίσεις, σκοράροντας 22 γκολ.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ