Ο Τζιοβάνι είναι κατά κοινή ομολογία ένας θρύλος του Ολυμπιακού. Ο «Μάγος» όπως συνήθιζε να τον λέει ο κόσμος των ερυθρόλευκων δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη γιορτή των Πειραιωτών.
Έτσι ο Βραζιλιάνος θρύλος και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ελλάδα για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό στην ιστορία των ερυθρόλευκων κόντρα στη Φιορεντίνα και έστειλε το μήνυμά του μαζί με τον Καρεμπέ.
«Γεια σου οικογένεια του Ολυμπιακού, εύχομαι ό,τι καλύτερο. Στον τελικό να κερδίσουμε το τρόπαιο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Μια αγκαλιά», ανέφερε ο «Ζίο».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»