Γκουαρντιόλα: «Ο Τεν Χαγκ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής»
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην βοηθό του, Έρικ Τεν Χαγκ μετά την κατάκτηση του FA Cup από την Γιουνάιτεντ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της συμπολίτισσας Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και κατέκτησε την 13η κούπα στην ιστορία της, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παρουσία της στο Europa League της επόμενης σεζόν.
Μια επιτυχία που κρίνεται επαρκής για να ενισχύσει την θέση του Έρικ Τεν Χαγκ, στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», του οποίου το μέλλον στην ομάδα ήταν υπ’ ατμόν.
Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ πάντως, έλαβε την υποστήριξη του αντιπάλου του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ηττημένος από τον Ολλανδό ομόλογό του, ο προπονητής των Σίτιζενς, αρχικά συνεχάρη τους αντιπάλους του για την κατάκτηση του Κυπέλλου πριν απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις φήμες περί απόλυσης του Τεν Χαγκ.
Η δήλωση του για τον Τεν Χαγκ
«Πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας καταπληκτικός προπονητής. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας είναι σημαντική γι’ αυτούς, όπως ήταν και για εμάς την περασμένη σεζόν», τόνισε συγκεκριμένα ο Καταλανός προπονητής.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.