Επίθεση του Παύλου Μαρινάκη κατά της ΕΠΟ: «Ανεξήγητη η διαχείριση και η απόφαση για τον τελικό Κυπέλλου»
Σαφείς αιχμές του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, κατά της ΕΠΟ για τη διαχείριση και την απόφασή της για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών
Ο Παύλος Μαρινάκης, στη διάρκεια του briefing των δημοσιογράφων, χαρακτήρισε ανεξήγητη την απόφαση της ΕΠΟ να διεξάγει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό, στο μοναδικό γήπεδο που δεν έχουν μπει κάμερες.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως είναι λυπηρό που θα δούμε τον τελικό κυπέλλου να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως η απόφαση δεν είναι της κυβέρνησης αλλά της ομοσπονδίας, ενώ σχολίασε και τη διαχείριση της ΕΠΟ σχετικά με το Πανθεσσαλικό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης:
Καταρχάς αυτό δεν είναι απόφαση της Κυβέρνησης. Η ελληνική πολιτεία διά των αρμόδιων Αρχών, εν προκειμένω της Αστυνομίας δίνει κάθε αναγκαία διαβεβαίωση για να διοργανωθεί με φιλάθλους ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας.
Είναι λυπηρό να βλέπουμε κεκλεισμένων θυρών τον τελικό. Είναι απόφαση όμως, της ΕΠΟ. Ανεξήγητη θα έλεγα συνολικά η διαχείριση κι η απόφαση τη στιγμή που στην ίδια χώρα διοργανώνεται ευρωπαϊκός τελικός, του Conference League< με τη συμμετοχή μίας ελληνικής ομάδας.
Είναι μία αντίφαση που θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Stoiximan Super League που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες κι αυτός είναι κι ο λόγος που γίνεται χωρίς φιλάθλους ο αγώνας.
Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον νόμο, ο οποίος έχει ψηφιστεί, κι όλες οι υπόλοιπες ομάδες στην έδρα τους τον έχουν τηρήσει κι έχει εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Είναι κρίμα, ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά. Πλέον υπάρχουν και τα εργαλεία, υπάρχει κι ο μηχανισμός κι έχει δοκιμαστεί ο κρατικός μηχανισμός σε πολύ σημαντικούς αγώνες κι έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας τόσο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις ως προς την ασφάλεια των φιλάθλων.
Κι όταν δεν τηρείται ο νόμος, επιβάλλονται οι ποινές».
Ο παλαίμαχος άσος της αγγλικής ομάδας χαρακτήρισε τον χαφ της Νιούκαστλ καλύτερο από τον Ντέκλαν Ράις και τόνισε πως είναι ο ιδανικός «διάδοχος» του Κασεμίρο στο Ολντ Τράφορντ
Ο Εργκίν Αταμάν απάντησε στις δηλώσεις του Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Euroleague - Όσα είπε ο Τούρκος προπονητής ενόψει του αυριανού (6/3) ντέρμπι στο ΣΕΦ.