Μια σπουδαία πρόκριση για τους Ερυθρόλευκους, που έγραψαν ιστορία και γέμισαν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αλλά και τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρέθηκε στη Νιόν και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα.
Παράλληλα, οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός με αναρτήσεις τους στα social media έδωσαν συγχαρητήρια στην Κ19 για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Youth League.
Το μήνυμα της ΠΑΕ:
«Στον τελικό του UEFA Youth League τα λιοντάρια του Θρύλου μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Θρυλική Κ-19 του Ολυμπιακού μας, που απέκλεισε τη Ναντ στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του UEFA. Youth League. WE KEEP ON DREAMING», ανέφερε η ΠΑΕ.
Το αντίστοιχο της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Συγχαρητήρια στην Κ19 του Ολυμπιακού για την πρόκρισή της στον τελικό του Youth League! Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να επιστρέψει από τη Νιόν με την Κούπα!», ανέφερε η ΚΑΕ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.