Γνωστή έγινε η ενδεκάδα που επέλεξε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League (15:00).
Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η ενδεκάδα που επέλεξε για τον σπουδαίο ημιτελικό στη Νιόν ο Έλληνας τεχνικός της Κ19 των Πειραιωτών, που θα προσπαθήσει να πετύχει έναν ακόμα θρίαμβο και να περάσει το εμπόδιο των Γάλλων για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο αρχικό σχήμα είναι κανονικά ο Κουτσίδης, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Φενέρ στην Τουρκία, όπου οι Πειραιώτες πανηγύρισαν μια επική πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.
Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ραντεβού με την ιστορία και θέλουν την πρόκριση, όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Πόρτο ή Μίλαν την ερχόμενη Δευτέρα (22/4).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι Χιούστον Ρόκετς των Αλπερέν Σενγκούν και Κέβιν Ντουράντ είναι σύμφωνα με τους Αμερικάνους η τελευταία ομάδα που μπήκε στο... κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.