Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, με τους Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνουν γνωστές τις ενδεκάδες της μεγάλης αναμέτρησης.
Σπουδαίο παιχνίδι στο Μπερναμπέου, με τη Ρεάλ να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Η «Βασίλισσα» παρατάσσεται με τον Τσουαμενί σε ρόλο στόπερ ενώ οι «Πολίτες» με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς στο αρχικό σχήμα, κάτι που συνηθίζει φέτος ο Γκουαρντιόλα.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.