Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η UEFA αποθέωσε τον Ελ Κααμπί ενόψει των προημιτελικών του Conference League (vid)

Η UEFA αποθέωσε τον Ελ Κααμπί ενόψει των προημιτελικών του Conference League (vid)

Η UEFA παρουσίασε τέσσερις παίκτες – κλειδιά για τα προημιτελικά του Conference League και μέσα σε αυτούς συμπεριέλαβε τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (11/04, 19:45), που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League.

Με ανάρτησή της στα social media η UEFA, παρουσίασε τέσσερις παίκτες – κλειδιά από τις ομάδες που βρίσκονται στους «8» της διοργάνωσης και μέσα σε αυτούς συμπεριέλαβε τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Μια ακόμα διάκριση για τον διεθνή σέντερ φορ του Ολυμπιακού, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Μαροκινός επιθετικός των ερυθρόλευκων, μετράει 5 γκολ σε 4 ματς στην διοργάνωση, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να έχει το ανάποδο ψαλίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε πρώτο πλάνο.

Ο Ελ Κααμπί βρίσκεται στην ίδια λίστα μαζί με τον Ντόουγκλας Λουίς της Άστον Βίλα, τον Ράφαελ Ονιεντίκα της Κλαμπ Μπριζ και τον Πάβελ Σούλτς της Βικτόρια Πλζεν.

Δείτε την ανάρτηση της UEFA:

Αυτός είναι ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, ορίστηκε ο Σάντρο Σέρερ, κατηγορίας elite. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ελβετοί Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Μπεκίμ Ζογκάι, με τέταρτο τον Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με AVAR τον Ελβετό Λιονέλ Τσουντί.

Ο 35χρονος Ελβετός έχει «σφυρίξει» δύο φορές τους Πειραιώτες στο παρελθόν. Η πρώτη τον Φεβρουαρίου του 2022 στην ήττα από την Αταλάντα με 2-1 στην Ιταλία, για τα playoffs του Europa League και η δεύτερη τον Αύγουστο του 2022 στο ματς-πρόκριση επί του Απόλλων Λεμεσού στα πέναλτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024