Μπαρτζώκας: «Κόντρα σε εμάς ομάδες σαν το Περιστέρι παίζουν χωρίς πρέπει»
Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου δήλωσε πως η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έπαιξε χωρίς «πρέπει».
Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε μόλις ένα δεκάλεπτο για να καθαρίσει το παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι και να το νικήσει τελικά με 91-83 και στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως ομάδες σαν αυτή του Βασίλη Σπανούλη παίζουν χωρίς πρέπει απέναντι στη δική του.
Στις σύντομες δηλώσεις του ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε:
«Σε αυτή τη σειρά αγώνων των αγώνων στον γ’ γύρο του πρωταθλήματος όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και παίζουν σκληρά.
Και κόντρα στον Ολυμπιακό παίζουν χωρίς το πρέπει. Δεχθήκαμε πόσα buzzer beater στο παιχνίδι. Πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να επιστρατεύσουμε τον επαγγελματισμό και την ενέργειά μας για να κερδίζουμε».
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442