Επιστροφή του Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ – Γίνεται επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επέστρεψε στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΟΚ και δέχτηκε την πρόταση του Βαγγέλη Λιόλιου να γίνει Επίτιμος Πρόεδρος της ομοσπονδίας.
Στην μπασκετική επικαιρότητα και συγκεκριμένα στα κοινά της ΕΟΚ επέστρεψε ο Γιώργος Βασιλακόπουλο
Tο σώμα των Σωματείων που ανήκει στη δύναμη της ΕΟΚ, αποδεχόμενο την πρόταση του προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου και του ΔΣ της ομοσπονδίας, προχώρησε στην ανακήρυξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου σε επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
Η πρόταση του νυν προέδρου για τον προκάτοχό του κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υπερψηφίστηκε.
Ο τέως πρόεδρος μίλησε στο σώμα μέσω διαδικτυακής κλήσης και εμφανώς συγκινημένος για τη μεγάλη τιμή έκανε λόγο για «διοικητική μεγαλοπρέπεια της νυν διοίκησης».
Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την Γενική Συνέλευση των σωματείων:
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.