Η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι έχει σηκώσει πολλή… κουβέντα όσον αφορά το μέλλον της τωρινής ομάδας των «κόκκινων». Με τις δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πως δεν είναι ακόμα βέβαιος για το αν θα ανανεώσει, να ρίχνει κι άλλο… λάδι στη φωτιά.
Ο Γερμανός τεχνικός όμως φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες σε δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ δεν θα διαλυθεί, ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παίκτες λατρεύουν να βρίσκονται στην ομάδα.
Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:
«Όχι, δεν νομίζω ότι θα διαλυθεί η ομάδα. Ο κόσμος έξω δεν θα σου δώσει ούτε λεπτό να το επεξεργαστείς, να το σκεφτείς. Πριν από μια εβδομάδα, όταν κανείς δεν ήξερε για την απόφασή μου και υπήρχαν 18 μήνες στα συμβόλαια των παικτών, κανείς δεν ρώτησε. Δώστε μας ένα διάλειμμα, δώστε ένα διάλειμμα στα αγόρια.
Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί. Αυτός ο σύλλογος είναι 100% σταθερός και όλα θα πάνε καλά, είμαι 100% σίγουρος, και τα υπόλοιπα πρέπει να τα περάσουμε. Θα συνιστούσα να παραμείνετε ήρεμοι.
Ο σύλλογος ήξερε για την αποχώρησή μου λίγο καιρό πριν και θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί τον χρόνο για να δέσει τους παίκτες. Μετά όμως, θα τους έλεγα «παρεμπιπτόντως, δεν θα είμαι πια εδώ» και εκείνοι θα μου απαντούσαν «Έι, τι; Κανείς δεν μας το είπε αυτό». Δεν μπορείς να λειτουργήσεις έτσι και κυρίως λόγω της σχέσης που έχουμε. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε τα πάντα.
Αυτοί οι παίκτες λατρεύουν να είναι εδώ, το ξέρω στην πραγματικότητα, μην το ξεχνάτε. Δεν είναι ότι βρίσκονται με το ένα πόδι έξω. Μην ανησυχείτε. Είναι όλα καλά».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.