Τροχαίο δυστύχημα, με δύο νεκρούς και έναν τραυματία, σημειώθηκε χθες Δευτέρα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο 68ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου-Μεθώνης, κοντά στην περιοχή Άργιλος Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος, μία 25χρονη και ένας 31χρονος, εξετράπη της πορείας του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνέχεια σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Νεκρός ανασύρθηκε ο 23χρονος συνοδηγός, ενώ η 25χρονη υπέκυψε στα τραύματά της λίγο αργότερα
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος, ενώ η 25χρονη και ο 31χρονος διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Δυστυχώς όμως, λίγη ώρα αργότερα, η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της.
Για το τροχαίο ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που έφτασε άμεσα στο σημείο και συνέδραμε στις προσπάθειες απεγκλωβισμού με 3 οχήματα και 7 πυροσβέστες.
Δυστυχώς, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ανασύρθηκε νεκρός ο 23χρονος συνοδηγός του οχήματος, ενώ βαριά τραυματισμένοι ανασύρθηκαν οι άλλοι δύο επιβαίνοντες.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Τριφυλίας.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας