Αιματηρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας επί της Λεωφόρου Σουλίου και Εμμανουήλ Μπενάκη στον Μαραθώνα Αττικής. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με ένα ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να απεγκλωβιστεί νεκρός ο οδηγός του ΙΧ και ελαφρά τραυματισμένη η συνοδηγός.
Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και του συνοδηγού από το αυτοκίνητο χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση, επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής
Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ενός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Σουλίου και Εμ. Μπενάκη στον Μαραθώνα Αττικής. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Σημειώνεται ότι για την συγκεκριμένα υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την Τροχαία, προκειμένου να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).