Δώδεκα Γάλλοι Ολυμπιονίκες βάδισαν στην πασαρέλα κατά την σημερινή, πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, προκειμένου να παρουσιάσουν το κιτ που σχεδίασε ο Στεφάν Ασπούλ και θα… φορεθεί από την Ολυμπιακή Ομάδα των «τρικολόρ» στους φετινούς Αγώνες του Παρισιού, του 2024.
Αποκαλύφθηκε το look
Το κιτ, που αποκαλύφθηκε στα κεντρικά γραφεία της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, περιελάμβανε τη στολή των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό, η οποία θυμίζει δεκαετία του 1990, καθώς και τα ρούχα προπόνησης και αγώνων που φέρουν την υπογραφή της Coq Sportif.
Οι αθλητές ήθελαν να είναι σικ, κομψοί και λαμπεροί
The founder of streetwear brand Pigalle teamed up with Le Coq Sportif to kit out France’s #Olympic and Paralympic athletes for the Paris 2024 games — overcoming barriers to produce most of the clothes locally. https://t.co/kdLfv1xXNU
«Ήταν ένα έργο δύο ετών», είπε ο Ασπούλ, προσθέτοντας: «Το ντύσιμο είναι ένας συνδυασμός του μπλε, του λευκού και του κόκκινου. Οι αθλητές μου είπαν ότι ήθελαν να είναι σικ, κομψοί και λαμπεροί. Το αποτέλεσμα ήρθε με τον συνδυασμό αυτών των χρωμάτων».
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα διεξαχθούν από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.