Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Snoop Dogg θα δουλέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 - «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί»

Ο Snoop Dogg θα δουλέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 – «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί»

«Θα είναι οι πιο επικοί Ολυμπιακοί Αγώνες όλων των εποχών, οπότε μείνετε συντονισμένοι» δήλωσε ο ράπερ.

Ο ράπερ του «Doggystyle» προσλήφθηκε επίσημα από το NBC ως «ειδικός ανταποκριτής» για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, και όχι μόνο θα εκφράσει την προσωπική του άποψη για τους αγώνες, αλλά και θα επισκεφθεί διάσημα αξιοθέατα και θα πάρει συνεντεύξεις από τους αθλητές.

«Ας αναβαθμίσουμε, ας γιορτάσουμε και ας κάνουμε αυτούς τους αγώνες αξέχαστους, ας «χτυπήσουμε» τον ανταγωνισμό και ας λάμψει ο καλύτερος σαν χρυσός. Ειρήνη και Ολυμπιακή Αγάπη, καταλαβαίνεις;»

Η είδηση γνωστοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ημίχρονο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα Green Bay Packers και Minnesota Vikings από το «Sunday Night Football» στο NBC και την πλατφόρμα Peacock.

«Ολυμπιακή Αγάπη»

Ο Snoop, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Calvin Broadus, επιβεβαίωσε τη νέα συνεργασία.

Έχει συμπρωταγωνιστήσει σε σόου με τη Μάρθα Στιούαρτ, έχει φτιάξει τα δικά του δημητριακά και έχει συνεργαστεί με δεκάδες γνωστές εταιρείες

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τους απίστευτους αθλητές να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό στο Παρίσι», δήλωσε σε διάφορα μέσα την Κυριακή. «Είναι μια γιορτή της δεξιότητας, της αφοσίωσης και της επιδίωξης του μεγαλείου».

«Θα είναι οι πιο επικοί Ολυμπιακοί Αγώνες όλων των εποχών, οπότε μείνετε συντονισμένοι και κλειδώστε», συμπλήρωσε ο Snoop. «Ας αναβαθμίσουμε, ας γιορτάσουμε και ας κάνουμε αυτούς τους αγώνες αξέχαστους, ας «χτυπήσουμε» τον ανταγωνισμό και ας λάμψει ο καλύτερος σαν χρυσός. Ειρήνη και Ολυμπιακή Αγάπη, καταλαβαίνεις;»

Ο Snoop έχει πραγματοποιήσει μια μετάβαση όλα αυτά τα χρόνια και από γκανγκστερικός ράπερ της δεκαετίας του 1990 έχει γίνει ένα φιλικό προς την οικογένεια πρόσωπο, το οποίο έχει συμπρωταγωνιστήσει σε σόου με τη Μάρθα Στιούαρτ, έχει φτιάξει τα δικά του δημητριακά και έχει συνεργαστεί με δεκάδες γνωστές εταιρείες.

Ανταποκριτής και στο Τόκιο

Η NBCUniversal λέει ότι θα μεταδίδει ζωντανά όλους τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Peacock και ελπίζει να διαφοροποιήσει τη νυχτερινή εκπομπή της, ώστε οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να παρακολουθούν το πρόγραμμα. Το δίκτυο στηρίζεται στον ράπερ, ο οποίος στο παρελθόν σχολίασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 μαζί με τον Κέβιν Χαρτ, για να κάνει ακριβώς αυτό.

«Ο Snoop είναι ένας σχολιαστής χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, με δεκάδες εκατομμύρια προβολές για τον σχολιασμό των σημαντικότερων στιγμών του Peacock στο διαγωνισμό της ιππασίας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο», δήλωσε η Molly Solomon, πρόεδρος της NBC Olympics Production, στα ΜΜΕ.

«Αυτή και μόνο η επίδοση εξασφάλισε στον Snoop μια θέση ως ειδικός ανταποκριτής μας στο Παρίσι», συνέχισε. «Δεν ξέρουμε τι στο καλό θα συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά ξέρουμε ότι θα προσθέσει τη μοναδική του θεώρηση στην ανανεωμένη πρωινή εκπομπή μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 ξεκινούν στις 26 Ιουλίου στο NBC και το Peacock και ολοκληρώνονται στις 11 Αυγούστου.

*Με πληροφορίες από Huffpost.com

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024