Η πρώτη μάχη ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά, έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/1) στο Σαν Αντόνιο, με τον «Greek Freak» να κάνει μία από τις πιο clutch εμφανίσεις της καριέρας του και να οδηγεί τους Μπακς στην νίκη επί των Σπερς με 125-121.
Ο Γιάννης ήταν κυρίαρχος (44 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα), έβαλε σερί τρίποντα, έβγαλε κρίσιμες άμυνες και τελείωσε την δουλειά με ένα ασύλληπτο ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά.
Από την άλλη, ο Γουεμπανιαμά έκανε ασύλληπτα πράγματα (27 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 μπλοκ) με φάσεις βγαλμένες από το… μέλλον του ΝΒΑ, στο τέλος όμως μίλησε η κλάση του… παλιού.
Απολαύστε το ασύλληπτο show που χάρισαν Γουεμπανιάμα και Αντετοκούνμπο:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με 14/29 τρίποντα και τον Κουλμπόκα να έχει 19 πόντους με 5/5(!), ο Άρης Betsson επικράτησε του Περιστερίου Betsson με 93-75, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
LIVE: Ελλάδα – Τουρκία. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η Λεβερκούζεν έχασε με 1-0 από τη Χόφενχαϊμ και τον βασικό της τερματοφύλακα με πρόβλημα τραυματισμού, λίγες μέρες πριν τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό για το Champions League