Η Ροζάριο Σεντράλ κατέκτησε το Copa de la Liga επικρατώντας με 1-0 επί της Πλατένσε στον μεγάλο τελικό που έλαβε χώρα στο «Estadio Unico Madre de Ciudades».
Φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ο οποίος με ένα απίθανο… σόλο πέτυχε στο 40′ το μοναδικό τέρμα το οποίο έκρινε τον τελικό.
Πιο συγκεκριμένα ο 24χρονος άσος πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή των τυπικά φιλοξενούμενων, γύρισε ωραία και κινήθηκε κάθετα προς την μεγάλη περιοχή τους, έκανε μία υπέροχη ποδιά για να τελειώσει υποδειγματικά την φάση.
Μάλιστα τα συγχαρητήρια του έστειλε και ο Ολυμπιακός αποθεώνοντας τον Αργεντίνο άσο για το παραπάνω επίτευγμα του.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».