Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Η ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο πριν λίγες ημέρες και ήθελε να αποφύγει κάμερες και φωτογράφους. Έτσι μαζί με τον γιατρό της αποφάσισαν να φύγουν από το μαιευτήριο, το βράδυ της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα.
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν το 2021 στη Σύρο, και από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους κρατούν χαμηλούς τόνους ως προς την κοινωνική τους ζωή.
Στις 21 Νοεμβρίου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Η χαρά είναι πολύ μεγάλη
Μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», ο αγαπημένος ηθοποιός είπε πως τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα.
«Η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Επειδή είναι πολύ ιδιωτική στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω περισσότερες δηλώσεις, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας ευχαριστούμε. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι με την μπέμπα ήταν δύσκολο, αλλά υπέροχο».
Το όνομα της μικρής
Όσον αφορά το όνομα που θα πάρει η μικρή, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τίποτα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.