Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Φοβάμαι ότι μπορεί να...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο με την Δανάη Μιχαλάκη

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Φοβάμαι ότι μπορεί να…» – Όλη η αλήθεια για τον γάμο με την Δανάη Μιχαλάκη

Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, τον οποίο είδαμε φέτος να πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε με την Ναταλία Γερμανού και για την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Δανάη Μιχαλάκη.

Οι δυο τους είναι μαζί πάνω από τέσσερα χρόνια και παραμένουν ερωτευμένοι, όμως υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ο ηθοποιός δεν θα ήθελε να την σκηνοθετήσει και τον αποκάλυψε στον αέρα χωρίς δισταγμό. Μάλιστα, προχώρησε σε μία άκρως τρυφερή εξομολόγηση, απαριθμώντας τους λόγους για τους οποίους την έχει ερωτευτεί.

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Γιώργου Παπαγεωργίου για την Δανάη Μιχαλάκη

«Έχουμε πει ότι είναι το μόνο που δεν θέλω να κάνω στη δουλειά. Θέλουμε να παίξουμε μαζί αλλά δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία εναλλαγής των ρόλων. Εμένα μου αρέσει πολύ ότι η σκηνοθεσία διαδέχεται την υποκριτική και μετά από μια παράσταση μπορεί να φορέσω ένα λαμέ σακάκι να πάω να τραγουδήσω με την μπάντα μου.

Αυτή η εναλλαγή μου αρέσει και στο σπίτι μου. Αν είμαστε και οι δυο στις δουλειές μας έχουμε κάτι να πούμε, διαφορετικό. Εάν είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας. Είναι δική μου φοβία. Άλλοι βέβαια το κάνουν αλλά εμένα με φοβίζει αυτό το 24/7 δουλειά και σπίτι μαζί» εξομολογήθηκε αρχικά για τη σύζυγό του.

«Θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα που έχει διαφορετικά πολιτικά πιστεύω, θα ήταν και ωραίο challenge. Θα μπορούσα να συνυπάρξω και με γυναίκα που έχουμε διαφορετική αισθητική στα πράγματα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με αυτήν εάν είχαμε διαφορετικούς στόχους ζωής.

Ένας από τους λόγους που έχω κουμπώσει με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος. Είναι μια ποιότητα που δεν τη συναντάς εύκολα στους ανθρώπους, εννοώ την ατόφια, την αυθεντική. Είναι ένας παρονομαστής που μπορεί να κάνει μια σχέση να είναι αρμονική και ευτυχισμένη» επισήμανε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024