Το «MEGA Καλημέρα» όπως κάθε πρωό παρουσιάζει τα καυτά νέα της ημέρας μιλώντας με ανθρώπους της showbiz. Ο Γιώργος Μανίκας μίλησε για όσους στενοχώρησαν τους κουμπάρους του, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου.
«Τα παιδιά μπορεί να ενοχλήθηκαν. Σημασία έχει ότι περάσαμε καλά. Εάν είσαι λίγο στο επίκεντρο ενοχλείσαι, αλλά με αγάπη και συνεννόηση όλα λύνονται», είπε.
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κυκλοφορεί με ένα τεράστιο «μάτι» στην τσάντα της και δεν μιλάει για τον γάμο της για να μην την… ματιάσουν.
O Λάκης Γαβαλάς και το φλερτ στη ζωή του
Παράλληλα, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πού… στραβώνει το φλερτ που δέχεται, ενώ σχολίασε και την… «εξαφάνιση» των φρυδιών της Σοφίας Χατζηπαντελή.
«Με φλερτάρουν μέχρι να καταλάβουν ποιος είμαι… Μετά τίποτα!», είπε.
Ο Κώστας Σόμμερ και Κόνι Μεταξά τι ετοιμάζουν;
Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδοπούλου μίλησαν για την οικογένειά τους και την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκαν ως ζευγάρι, ενώ η Κόνι Μεταξά αναφέρθηκε στην επιθυμία του συζύγου της να αποκτήσουν παιδί.
Η Κόνι Μεταξά δήλωσε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα ενώ ο σύντροφος της είναι σε διαφορετική φάση. Η τραγουδίστρια αστειεύτηκε με τις κάμερες και είπε τις προθέσεις της:
«Ο Μάριος Καπότσης είναι έτοιμος να γίνει πατέρας από 10 χρονών. Τι φταίω εγώ γι’ αυτό;», είπε γελώντας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας