Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας και η ομάδα του Στιβ Κούπερ έμεινε «όρθια» στο Λονδίνο, κατακτώντας ένα σημαντικό βαθμό.
Το τελικό 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο «Σέλχαρστ Παρκ», με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να δώσουν συνέχεια στα «τρίποντα» μετά το μεγάλο «διπλό» στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ πάντως ήταν η ομάδα με την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης, καθώς είχε δοκάρι με τον Γκιμπς Ουάιτ στο 19′.
Καλή στιγμή είχαν και οι γηπεδούχοι στο 62′, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και τη Νότιγχαμ να κατακτά ένα θετικό αποτέλεσμα στην αγγλική πρωτεύουσα.
Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση, η Ελλάδα επικράτησε της Ιταλίας με 15-13 και είναι στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη φορά στην ιστορία της.
Όντεντ Κάτας και Γουίλ Ρέιμαν μίλησαν για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 19:15) και εκθείασαν τις δυνατότητες των ερυθρόλευκων ως ομάδα.
Ο Λεβαδειακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας εννιά βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό