Ανησυχία με Καββαδά – Στο νοσοκομείο ο σέντερ του Λαυρίου
Ο Βασίλης Καββαδάς ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Αγωνία υπάρχει στο Λαύριο, λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε ο σέντερ της ομάδας κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο.
Το Λαύριο πέτυχε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ένωσης στην πρεμιέρα της Basket League, αλλά το απρόοπτο με την υγεία του Βασίλη Καββαδά σκόρπισε την ανησυχία στους συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ και τα μέλη της διοίκησης.
Ο Καββαδάς αγωνίστηκε για 6′:24”, μετρώντας 3 πόντους και 3 ριμπάουντ, αλλά εν συνεχεία ενημέρωσε πως δεν αισθάνεται καλά.
Στο Λαύριο περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο ψηλός της ομάδας.
- Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό του Champions League – Σοβαρά επεισόδια με 416 προσαγωγές και ολονύχτιες συγκρούσεις (vids)
- Οι Σπερς εκθρόνισαν τους Θάντερ με MVP Γουεμπανιάμα και έφυγαν για τελικούς με τους Νικς (vid)
- Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο σπίτι του Πίτερς για να του ζητήσουν να μείνει
- Μήτρου-Λονγκ: «Θέλω τίτλο με τον Άρη, σπίτι μου η Θεσσαλονίκη»
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)
- Η Άρσεναλ έχασε το Champions League χωρίς… ήττα
- Βίοι αντίθετοι: Οι παίκτες της Παρί γλεντούσαν και οι παίκτες της Άρσεναλ ήταν απαρηγόρητοι (vids)
- Η Παρί έχει στα «ραντάρ» της, το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/rad-pozniakov-134-72ac7W4-unsplash-315x220.jpg)


























































![Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2026-05-30T214003Z_1512690443_UP1EM5U1O6P5Q_RTRMADP_5_SOCCER-CHAMPIONS-PSG-ARS-PARIS-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442