Πατώντας… γκάζι στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τορίνο με 2-0 βάφοντας έτσι στα χρώματα της το Derby della Mole.
Παράλληλα αυτό το τρίποντο φέρνει ακόμη πιο κοντά την Γιούβε από την κορυφή, μιας και λίγο νωρίτερα η Ίντερ… σκόνταψε εντός έδρας κόντρα στην Μπολόνια.
Ο Φεντερίκο Γκάτι άνοιξε το σκορ στο 47′ και ο Μίλικ ένα τέταρτο αργότερα κλείδωσε τη νίκη για τη «γηραιά κυρία».
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.