Ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο «Ibrox» ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στη Ρέιντζερς.
Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, ο Κώστας Φορτούνης έπιασε ένα σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έχοντας και την τύχη με το μέρος του αφού η μπάλα κόντραρε και σε έναν αμυντικό.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Κάιλ Γκάι μίλησε για την πορεία της καριέρας του και εξέφρασε την άποψη πως η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα μετά το NBA από πλευράς ταλέντου.