Ελένη Δήμου: «Οι θρησκείες δημιουργήθηκαν για να φοβούνται οι άνθρωποι»
«Δεν πιστεύω σε ό,τι δεν βλέπω»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα βρέθηκε η Ελένη Δήμου.
Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει το κομμάτι της πίστης και της θρησκείας.
«Οι θρησκείες δημιουργήθηκαν για να φοβούνται οι άνθρωποι»
Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Ως Αργά», η Ελένη Δήμου ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο σε τι δεν πιστεύει με αφορμή το τραγούδι της «Δεν Πιστεύω» που ακουγόταν στο πλατό.
«Δεν πιστεύω σε ό,τι δεν βλέπω, σε ό,τι δεν είναι φανερό. Πιστεύω με έναν διαφορετικό τρόπο, ότι ο άνθρωπος κουβαλάει μέσα του έναν μικρό Θεό και είναι θέμα θέλησης να πετύχει κάποια πράγματα, να αποβάλει τον φόβο. Γιατί θεωρώ ότι οι θρησκείες έχουν δημιουργηθεί για να φοβούνται οι άνθρωποι. Για να μπορούν να μην καταφεύγουν σε τεράστιες αγριότητες, που τελικά δεν το κατάφεραν. Βλέπουμε ότι και χειρότεροι έγιναν οι άνθρωποι και στο όνομα της πίστης έκαναν τα χειρότερα εγκλήματα» απάντησε η Ελένη Δήμου.
Δείτε το βίντεο…
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442