Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάνης Μουρατίδης: «Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων»

Φάνης Μουρατίδης: «Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τον ρόλο του στο «Μaestro» και τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο Φάνης Μουρατίδης μιλώντας στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη αναφέρθηκε στην επιτυχία που κατέγραψε το Maestro και αν ήταν έτοιμος να την βιώσει στο έπακρο.

Τηλεοπτικά η σειρά «Maestro» σήκωσε τσουνάμι επιτυχίας και γιατί έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix. Πώς το διαχειρίστηκες αυτό;

Το Maestro είναι μια μεγάλη ιστορία γιατί ξεκινά από έναν άνθρωπο που είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Πρόκειται για ένα χαρισματικό πλάσμα που έφτιαξε την ομάδα σε πολύ ωραίες συνθήκες, με όλη την υλικοτεχνική υποδομή και την παραγωγική διαδικασία που έπρεπε να υπάρχει, ώστε να δημιουργηθεί μία δημιουργική κοινότητα.

Όλοι όσοι το βιώσαμε καταλάβαμε ότι είναι μία πολύ καλή δουλειά. Δεν είχαμε φανταστεί ότι θα μπούμε στο Netflix. Προέκυψε κι ήταν ένα τεράστιο δώρο για όλους μας, ακόμα και για εμάς τους παλιότερους που πιστεύαμε ότι ίσως δεν μας εμπεριέχει η καταξίωση μίας σειράς τόσο πολύ.

Είναι πρωτόγνωρη η αγάπη των Ελλήνων και των ξένων

Κι όμως, είχε κι εμάς μέσα. Το τέλειο ήταν η αγάπη του κόσμου -και των Ελλήνων και των ξένων. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν είχαμε συνηθίσει τα πράγματα που φτιάχνουμε να έχουν καθολική αποδοχή και πραγματικά, επειδή είμαι σε μία τέτοια ηλικία, θέλω να τη χαρώ μέχρι το τέλος.

Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που έτυχε σε αυτήν την στιγμή της ζωής μου να βρεθώ σε κάτι που με αφορά κι ιδεολογικά, με την έννοια ότι πιστεύω στην εξωστρέφεια της μυθοπλασίας, είμαι από αυτούς που αγωνίζονται για αυτό κι είναι χαρά μου ότι είμαι σε ένα πρόγραμμα μυθοπλασίας που έσπασε τα ελληνικά σύνορα κι ανταγωνίστηκε σειρές που βλέπουμε και θαυμάζουμε.

Το ότι κάποιος σε παραλληλίζει με σειρές που κάνουν θραύση, ακόμα και για να σε κατακρίνει, για εμένα είναι μία πολύ ωραία ακμή για την ελληνική μυθοπλασία κι εύχομαι από καρδιάς να υπάρξουν κι άλλα προϊόντα και να μην γίνει το Maestro ένα πυροτέχνημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024