Ο Πάνος Βλάχος έκανε γνωστό μέσα από τα σόσιαλ, ότι οι παραστάσεις της περιοδείας «Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού», δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, λόγω τραυματισμού.
Ο πρωταγωνιστής της παράστασης ενημέρωσε το θεατρικό κοινό με μια ανάρτηση του στα social.
Η ανάρτηση
«Λόγω τραυματισμού οι παραστάσεις στο Βεάκειο, το Γαλάτσι και την Ηλιούπολη αναβάλλονται. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Βλάχος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.