Καθημερινό τείνει να γίνει το φαινόμενο επεισοδιακών πτήσεων προς ελληνικούς προορισμούς.
Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν σε πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου Κρήτης, δύο γυναίκες υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Ιρλανδίας, ηλικίας 27 και 23 ετών, άρχισαν να τσακώνονται μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
Παρά τις συστάσεις του πληρώματος οι νεαρές κοπέλες δεν συνετίστηκαν, προκαλώντας αναστάτωση στους επιβάτες της πτήσης.
Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στο Ηράκλειο οι δύο κοπέλες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διασάλευση της τάξης και επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσω σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροπλάνων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας