Διπλή χαρά βίωσαν, το απόγευμα της Παρασκευής, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης. Mαζί με η βάπτιση της κορούλας τους και μια έκπληξη.
Γάμος έκπληξη
Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega δέχθηκε μια ξαφνική πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο. Στο πλαίσιο μιας αυθόρμητης κίνησης, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε από την εκλεκτή της καρδιάς του να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Αλεξάνδρα – Ωκεανίς
Η μικρή τους κόρη που έκλεισε πριν λίγους μήνες τα πέντε της χρόνια, πήρε δύο ονόματα, Αλεξάνδρα – Ωκεανίς. Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.
«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας» είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.