Σίγουρος ότι η έλευση του Αντόνιο Κορδόν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ.
Ο σύμβουλος στρατηγικής της πειραϊκής ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, αλλά και του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δήλωσε σίγουρος για την επιτυχία του Αντόνιο Κορδόν.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ισπανός έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Ερνέστο Βαλβέρδε και Λεονάρντο Ζαρντίμ, τονίζοντας ότι ο Κορδόν μπορεί να προσφέρει πολλά δώρα στον Ολυμπιακό και οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να τα δεχθούν.
«Πιστεύω πολύ σε αυτό που κάνουμε. Ωστόσο, για όσους δεν γνωρίζετε, ο κύριος Κορδόν έχει συνεργαστεί με τους Βαλβέρδε και Ζαρντίμ. Μπορεί να μας προσφέρει πολλά δώρα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δεχθούμε.
Με ταπεινότητα πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι ενωμένη. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια ομάδα από την αρχή. Είμαι εδώ για να βοηθήσω ό,τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός», ανέφερε ο Κριστιάν Καρεμπέ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο (58-34 το σκορ) και με τον Σάσα Βεζένκοφ να σκοράρει 28 πόντους, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ με 100-93.
Αυτοί είναι οι 11 που ξεκινούν για τον Ολυμπιακό στο κρίσιμο ματς της της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League απέναντι στη Λεβερκούζεν.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Μετά τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι στην πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.