Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Σκληρή δουλειά για να πάει η ομάδα ψηλά και να κατακτήσουμε τίτλους»

Μαρτίνεθ: «Σκληρή δουλειά για να πάει η ομάδα ψηλά και να κατακτήσουμε τίτλους»

Ο Ισπανός παρουσιάστηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στους τίτλους.

Την επιθυμία του να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, κατά την παρουσία του από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/6) από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα του πειραϊκού συλλόγου για την εμπιστοσύνη του και δήλωσε έτοιμος για σκληρή δουλειά!

«Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε χαρούμενοι και φιλόδοξοι. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μας και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Βρισκόμαστε εδώ γεμάτοι φιλοδοξία και με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά, ώστε να πάει η ομάδα ψηλότερα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

«Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Με το που μπαίνει κάποιος στο αθλητικό κέντρο και στα γραφεία της ομάδας βλέπει το DNA του νικητή. Βλέπεις κόσμο γεμάτο πάθος, που θέλει μόνο να κερδίζει και να παίρνει χαρές. Ευχαριστώ τον Αντόνιο Κορδόν για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να κατακτήσουμε πράγματα μαζί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τίτλους και να αφήσουμε μια θετική εικόνα με την παρουσία μας.

Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε χαρούμενοι και φιλόδοξοι. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μας και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Βρισκόμαστε εδώ γεμάτοι φιλοδοξία και με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά, ώστε να πάει η ομάδα ψηλότερα. Όταν μας κάλεσαν να γίνουμε μέλος του Θρύλου, δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Αυτό που θέλω είναι κάθε παίκτης να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, όσοι είναι εδώ και όσοι θα έρθουν. Να έχουν όλοι την ίδια νοοτροπία, να δουλεύουν σκληρά και να είναι ο καθένας ο καλύτερος εαυτός του. Να παίζουμε για τη νίκη σε οποιαδήποτε συνθήκη και να ξεσηκώνουμε τον κόσμο μας».

Ερωτηθείς για τα συστατικά που χρειάζονται για να πετύχει ο Ολυμπιακός και εάν τα παιδιά από τις ακαδημίες θα έχουν πιο ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα απάντησε:

«Για όλους μας γίνεται μία νέα αρχή σήμερα, όλοι προσπαθούμε να πάμε στο επόμενο στάδιο. Θέλουμε ομάδα με μέλλον και συνέχεια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε οτιδήποτε έχουμε στη διάθεση μας. Παίκτες έμπειρους, νέους. Οι παίκτες που δούλεψαν μαζί μας ανέβασαν το επίπεδό τους, ιδιαιτέρως εκείνοι που ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα. Επιμένω και θα ξαναπώ ότι η καθημερινή δουλειά, η όρεξη για βελτίωση θα είναι το κλειδί. Οι διοργανώσεις χρειάζονται και απαιτούν διαφορετικά πράγματα. Πρέπει να είμαστε ικανοί για να δώσουμε την απάντηση».

Για το στιλ παιχνιδιού που θέλει να έχει ο Ολυμπιακός: «Πάντα θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Ομάδα γρήγορη και προσεκτική, με ενέργεια και ένταση, αλλά και ποιότητα ώστε να κερδίζει τα παιχνίδια. Να μπορούμε να διαφοροποιηθούμε στις διοργανώσεις. Μιλάμε πολύ για το στυλ. Για να κερδίσεις χρειάζεται να χρησιμοποιεί πολλά στυλ παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι να είμαστε μια ομάδα, μια ομάδα έξυπνη».

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024