Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κορδόν: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου»

Κορδόν: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου»

Ως την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο Αντόνιο Κορδόν, με τον νέο αθλητικό διευθυντή των ερυθρόλευκων να ευχαριστεί παράλληλα τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτή την ευκαιρία…

Με την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του νέου αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, Αντόνιο Κορδόν, πραγματοποιείται η παρουσίαση του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης ο Αντόνιο Κορδόν μίλησε για τις μεταγραφές και τον σχεδιασμό της ομάδας, ενώ χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους ως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορδόν: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον γιο του για την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερό μου βήμα. Ξεπερνάει όλους τους προηγούμενους».

«Όταν έλαβα την πρόσκληση δεν το σκέφτηκα 2η φορά. Έχουμε έρθει εδώ για να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμα πιο μεγάλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο, όπως έχει συνηθίσει να παίρνει χαρά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα κατάλαβα πως υπάρχει χαρά και όρεξη και άνθρωποι να κάνουν τον Ολυμπιακό ακόμα πιο μεγάλο»

Για τις μεταγραφές: «Ξέρω πως αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι οι μεταγραφές. Υπάρχουν παίκτες ακριβοί και με εμπειρία. Άλλοι με λιγότερη εμπειρία. Θα είναι παίκτες που θα μοιράζονται ίδια ταυτότητα και φιλοδοξία είτε είναι από την πρώτη ομάδα είτε από τη 2η.

Για τον σχεδιασμό: Ο τρόπος μου είναι να δουλεύω μακριά από τα φώτα, στη σκιά. Έχουμε κάνει βήματα, δεν πρόκειται να κάνουμε ανακοινώσεις κάθε μέρα. Δεν έχουμε ξεκαθαρίσει, να είστε σίγουροι πως η ομάδα θα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της όταν πρέπει».

Για το αν υπάρχουν προτάσεις για πώληση ποδοσφαιριστών: «Δεν μπορούμε να δώσουμε ακριβή αριθμό. Γίνεται επεξεργασία του δυναμικού. Είναι σημαντική η προσωπική επαφή με τον άλλον. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πάρουμε τις αποφάσεις. Σημασία έχουμε να κάνουμε επιτυχημένες επιλογές. Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Οι πιο επιτυχημένες κινήσεις γίνονται τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Πρέπει να παίξεις καλά τα χαρτιά σου. Για να κάνεις τις κινήσεις σου την κατάλληλη στιγμή».

Για τα συστατικά που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να πετύχει: «Για όλους μας είναι μία νέα αρχή. Να φτιάξουμε μία ομάδα που να έχει μέλλον. Να έχει συνέχεια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε περισσότερη εμπειρία. Παίκτες παλιούς ή νέους στον σύλλογοι. Οι παίκτες που δούλεψαν με εμάς ανέβασαν το επίπεδό μας και ειδικά όσοι ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα. Με καθημερινή δουλειά και με συνεχόμενη όρεξη για βελτίωση, όπως είπε ο πρόεδρος. Όλοι να δουλεύουμε για τη βελτίωση. Οι διοργανώσεις απαιτούν άλλα χαρακτηριστικά και πρέπει να δώσουμε απαντήσεις».

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024