Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Εμπαπέ έχει δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ για το 2024»

«Ο Εμπαπέ έχει δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ για το 2024»

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Foot Mercato που φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση την Παρί η οποία «καίγεται» να πουλήσει άμεσα τον παίκτη.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να φορέσει τη λευκή φανέλα από το 2024 όταν θα είναι ελεύθερος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Foot Mercato.

Αν ωστόσο Παρί και Ρεάλ βρουν κοινό πεδίο συνεννόησης για τη μεταγραφή του παίκτη υπάρχει ήδη σχέδιο για τη συμφωνία του Εμπαπέ με την ισπανική ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε δυσχερή θέση παρά τις απειλές και τα τελεσίγραφα προς τον αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας, καθώς αντιλαμβάνεται κάθε μέρα πως παραμένει στο έλεος των αποφάσεων του ποδοσφαιριστή της.

Με την παραμονή του Εμπαπέ στο Παρκ ντε Πρενς οι Παριζιάνοι όχι μόνο θα χάσουν πάνω από 350 εκατ. ευρώ σε διάστημα δώδεκα μηνών -150 εκατ. που θα εισπράξει ο παίκτης και 200 εκατ. από το ναυάγιο της πώλησης στη Ρεάλ- αλλά θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο στην UEFA για παραβίαση του Οικονομικού Ευ Αγωνίζεσθαι.

Ταυτόχρονα θα τρωθεί το κύρος των Καταριανών αφού θα αποδειχθεί εκ του αποτελέσματος η αδυναμία τους να επιβάλλουν τη θέλησή τους σε έναν 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι πιέσεις που θα δεχτεί ο Εμπαπέ για να φύγει από το Παρίσι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα είναι ασφυκτικές και δεν θα προέρχονται μόνο από την ηγεσία της ομάδας του αλλά και από εξωγενείς παράγοντες, πιθανόν κάποιους «αγανακτισμένους» οπαδούς.

Η Παρί γνωρίζει πως η μοναδική ομάδα στην οποία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Εμπαπέ είναι η Ρεάλ, αλλά προς το παρόν δεν κάνει την πρώτη κίνηση για να ξεκινήσουν οι άμεσες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Μέσω μεσαζόντων διακινούνται πληροφορίες για την τιμή του παίκτη που κυμαίνεται στη ζώνη των 180-200 εκατ. ευρώ.

Η Ρεάλ -και όλος ο κόσμος- γνωρίζει πως η Παρί είναι αυτή που έχει το πρόβλημα, επομένως αυτή πρέπει να δείξει καλές προθέσεις. Το ισπανικό κλαμπ γνωρίζει πολύ καλά πως ο χρόνος τρέχει υπέρ του. Σε μία ανάλογη περίπτωση, το 2002, όταν διεκδικούσε τον Ρονάλντο το Φαινόμενο από την Ιντερ, η μεταγραφή ολοκληρώθηκε στο παρά ένα πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, νικώντας τις αντιστάσεις του τότε προέδρου των Νερατζούρι, Μάσιμο Μοράτι.

Το ίδιο σενάριο πιθανόν να δούμε και στην περίπτωση του Εμπαπέ, αν ο στόχος της Ρεάλ είναι να μειώσει το κόστος της μεταγραφής.

Η σκληρή στάση που κρατά ο ποδοσφαιριστής απέναντι στην ομάδα του ίσως να σχετίζεται με τον τρόπο που αρνήθηκε η Παρί στο αίτημα του να μεταγραφεί στη Ρεάλ το 2021. Εκείνο το καλοκαίρι η Ρεάλ κατέθεσε πρόταση 200 εκατ. ευρώ στο γαλλικό κλαμπ και το τελευταίο δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει. Όταν ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ ενημέρωσε σχετικά τον Εμπαπέ, λέγεται πως ο ποδοσφαιριστής ξέσπασε σε κλάματα.

Προς το παρόν το μόνο βέβαιο είναι πως η Παρί έχει την καυτή πατάτα και ο Εμπαπέ απολαμβάνει τη θέα στην Ιλ ντε Φρνς πάνω σε λευκό άλογο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024